Web Design Services

Optimizare Internă

Presupune optimizarea generală și optimizarea structurii site-ului pentru ca acesta să nu conțină elemente nedorite.

Are loc optimizarea link-urilor, meta-tag-urilor și descrierilor, îmbunătățirea calității contentului, optimizarea imaginilor și fotografiilor și a clipurilor video.

Orice tip de optimizare SEO începe de la optimizarea internă

Nu există SEO fără optimizare internă. Primul pas constituie din verificarea dacă site-ul nu a nimerit sub filtrele motoarelor de căutare, nefiind astfel indexate deloc. Apoi site-ul este analizat de către designeri și sunt create sarcinile la nivel de design. Este un aspect necesar, doar site-urile cu design atrăgător ajung în topul Google.

 

Din optimizarea internă mai face parte identificarea și corectarea erorilor de programare de pe site. Următoarea etapă constă din mărirea uzabilității site-ului(user experience).  Dacă vreți să aveți un site calitativ cu autoritate mare, aveți nevoie de texte profesioniste, relevante, scrise de copyrighteri experimentați, o dată ce vor fi scrise textele, copyrighterii vor conlucra cu specialiștii SEO pentru a adăuga cuvintele cheie.

 

Având design potrivit și texte calitative, se trece la adăugarea tagurilor, meta tagurilor, deasemenea și la optimizarea imaginilor, a structurii url-urilor, management pagini 301/404, setarea Google Analytics și Webmaster. Ultima etapă a optimizării interne este reprezentată de setarea instrucțiunilor pentru roboți, e necesară și crearea sitemap-ului, monitorizarea vitezei de încărcare a site-ului, folosirea eficientă a link-urilor interne.

Scoaterea de sub filtrele motoarelor de căutare

Eliminarea erorilor de programare de pe site

Scrierea textelor și adăugarea cuvintelor cheie

Aveți întrebări? Doriți o consultație gratuită?

Lăsați-ne un mesaj și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Testimoniale