Web Design Services

Publicitate Pay Per Click

Publicitatea pay-per-click, PPC sau plata per clic înseamnă că anunțurile DVS. se pot afișa la fiecare cautare relevantă, însă veți fi taxat doar atunci când utilizatorii vor da clic pe reclamă sau banner.

Publicitatea Pay Per Click reprezintă cel mai rapid mod de promovare online

Publicitatea pay-per-click sau plata per clic înseamnă că anunțurile Dvs. publicitare se pot afișa la fiecare cautare relevantă, însa veți fi taxați doar atunci când utilizatorii vor da click pe reclama Dvs.

 

Promovarea afacerii prin campaniile PPC Google AdWords vă poate ajuta să ajungeți nu doar pe prima pagina a motorului de căutare Google într-un timp extreme de scurt, ci și pe site-urile partenere (Google Display Network) și în proprietățile Google (Youtube, Google Gmail, Google Book Search, Google Finance etc) prin campaniile AdWord.

 

Sistemul AdWords vă taxează fie pe click, fie pe mia de afișări.

Dacă doriți să recurgeți la acest tip de promovare, aveți nevoie de setarea corectă a campaniei. Setarea greșită a acestui tip de publicitate vă poate aduce pe site vizitatori care nu sunt interesați de produsul sau serviciul pe care îl promovați, astfel irosind banii. Designerii noștri vor crea și bannere pentru campaniile de remarketing, de asemenea putem seta și campanii de remarketing dinamic, care are o rată de conversie de 3 ori mai mare decât publicitatea standard PPC.

Publicitate Pay Per Click

Campanii de Remarketing

Remarketing Dinamic

Aveți întrebări? Doriți o consultație gratuită?

Lăsați-ne un mesaj și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Testimoniale